Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2016 12:00 - Емоционално и духовно приложение на лавандуловото масло
Автор: berrin Категория: Бизнес   
Прочетен: 343 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  • Стабилизира емоционалното и етерното ниво
  • Намалява промените в настроението, маниакално депресивните тенденции
  • Чакри: балансира всички чакри
  • Изчиства енергията на околната среда, неутрализира дисхармоничните честоти

Депресия, безсъние, нервно напрежение, главоболие, психически стрес, лавандуловото масло почиства и успокоява духа, облекчава  гнева и помага за създаване на по-спокоен подход към живота. Успокояващия и отпускащ ефект може да помогне за постигането на по-дълбоки състояния на медитация.

Лавандуловото масло успокоява прекалено силните емоции, които заплашват да вземат надмощие над ума. Лавандулата успокоява нервното безпокойство, дължащо се на прекомерна срамежливост.

Габриел Моджай пише, че лавандулата е подходяща за хора, които потискат себеизразяването си и творческия си потенциал, поради стеснителния си характер.

Филипе Мейлхебьо пише, че истинската лавандула предпазва децата от вредни неща, които се случват в семейната им среда. Помага за техния спокоен сън и ги предпазва от кошмари и внезапни събуждания породени от физическото или психическото отсъствие на майката.

Валери Ан Уорууд пише, че когато ви обхване дълбока тъга, която задушава духа ви, лавандулата ще повиши настроението ви и ще разсее тези негативни чувства. Когато се стичат душевните ви сълзи, лавандулата ще ги забърше. Когато тъмните облаци на депресията се скупчат над душата ви, лавандулата ще ги издуха. Тези, които имат ниско състояние на духа, лавандулата ще повдигне завесата на отчаянието.

Роби Зек пише, че когато е налице нечистоплътност и липса на грижи за себе си, здравето и енергията на тялото ви се отдалечават от вас, но лавандулата ще ги върне обратно и ще ви донесе успокоение.

12345





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: berrin
Категория: Бизнес
Прочетен: 8708
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930